dimarts, 22 de juny del 2010

TOP 100 A LA VII TREPARRISCOS





Hola companys!

Quina jornada més espectacular de ciclisme. Vaig a fer-ne cinc cèntims.

El divendres 18 de juny 2010, vem quedar els tres companys que finalment anavem a la Treparriscos al Bar Helios per anar plegats cap a Sabinyanigo. Amb nosaltres també va venir el nostre company Jordi Salavert i Isaac Gil (pare). A mitja tarda arribavem al nostre destí, vem descarregar l'equipatge i les bicicletes i ens vem dirigir a recollir els dorsals pel dia següent. En el lloc de la recollida hi havia un ambient ciclista impresionant, fins i tot vem veure els excorredors Abraham Olano i Joseba Beloki fent-se fotografies en l'estant de la marca Campagnolo.
Dissabte 19 de juny, al matí era ben fresquet a Sabinyanigo, menys de 10 ºC. A les 7:30 del matí es donava el tret de sortida a la XX edició de la Quebrantahueos i a les 8:00 a la VII Treparriscos.
Allà estaven per prendre la sortida, Jordi Comellas, Juan Lozano i Isaac Gil. Després de 90 km exigents arribaven a la línea de meta els tres corredors finalitzant la prova en 2h 45 m. a una mitja de 32,62 km/h. Tot plegat un esplèndid resultat.
Els tres corredors hem demostrat estar en un bon moment de forma doncs en la classificació general vem quedar en el top 100 de més de 1500 ciclistes.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada