dimarts, 15 de juny del 2010

QUEBRANTAHUESOS


És un voltor notablament diferent d'altres aus de presa semblants. Rep el nom per la seva costum de remuntar ossos i closques fins a grans altures per deixar-los anar.

Però en aquest cas no parlarem d'aus, sino de la marxa cicloturista ciclosdeportiva més important del territori Espanyol. És una marxa que desperta passions entre els amants del ciclisme, principalment per la duresa del seu recorregut i pels ports mítics que es pujan. El primer port que ens trobem és l'alt de Somport (1640 m) seguim pedalant i ens trobem amb el colos Col Marie Blanque (1035 m), després trobarem el Alt del Portalet (1795 m), part més alta de la cursa. Com podem veure la marxa trepitja territori francès. Tot plegat 205 km

Al costat d'ella trobem a la germana petita, la Trepariscos, que en pocs anys ja s'ha convertit en una de les marxes també amb més volum de participació, la cursa consta de 90 km i es puja l'estació d'esquí Formigal (1600 m).

Aquest 19/06/2010 el club ha decidit prendre-hi part i disfrutar com no d'aquesta festa del ciclisme. El Jordi Comellas, el Juan Lozano i l'Isaac Gil, es trobaran allà per participar-hi. Llàstima de la resta de companys que per varis motius no poden venir.

Ja explicaré com anat tot plegat.

Isaac

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada