dilluns, 28 de juny del 2010

II MONTSEC - MONTSEC

L'any passat es va fer la I Montsec-Montsec amb dos recorreguts, un de curt i un altre de llarg. El club va assitir-hi amb tres corredors per la fer la ruta curta de 90 km.

Aquest any en la seva segona edició també hi ha hagut dos recorreguts, el curt i al llarg i com no podia faltar el club també va assistir-hi.

Aquest any però vem anar a la llarga, de 150 km i 3000 de desnivell acumulat, pujant cinc ports de muntanya, entre ells el bestial Coll d'Ares de 14 km i amb rampes de fins el 11%.

Els corredors que van assistir-hi van ser, en Josep Mª Martinez, Joan Luque i David Perez.
A les vuit del mati es donava el tret de sortida als +- 250 corredors que completaven les dues proves.
4h:59m:51s després arribava esprintant per davant d'un segón grup en Josep Mª, fent un 6è lloc a la general i 3er. de la seva categoria. ENHORABONA CAMPIO. Un temps increible que ens omple d'alegria i satisfecció. Aconseguint diploma d'Or
També van finalitzar la prova en Joan i en David amb un fantàstic temps, aconseguint diploma d'Or en la seva categoria.

Felicitats a tots 3 per superar aquest difícil repte amb temperatures que van rondar els 35ºC.