dimarts, 17 d’abril del 2012

RUTES DEL MONTSENY 2012

El passat 15/04/2012 a les 8:00 h. del mati a Granollers, es donava la sortida a la XXXII edició de la marxa rutes del Montseny, Marxa cicloturista-cicloesportiva puntuable pel campionat de Catalunya de llarga distància, format per dos recorreguts, el llarg de 172 km i el curt de 139 km.
Com no podia se d'un altre manera el Joan Luque va anar a participar a la llarga. El Josep Blasco també tenia que anar a fer la curta però una lesió d'ultima hora li va impedir de participar-hi.
La ruta llarga, un recorregut d'alta muntanya on es pujaven 4 ports, 3 de primera (Santa Fe, Coll Formic i Matamala) i un de tercera (Cànoves) i per si axiò no fos poc, en aquesta edició va ploure, va nevar, va caure pedra i va fer una mica de vent, fent encara mes dura la prova. Tot i això el Joan va completar la cursa amb un temps de 6:05 i una mitja de 28.20 km/h finalitzant el 18è de la seva categoria. Tot plegat un super màquina!!!