dimecres, 11 de maig del 2011

TERRA DE REMENCES 2011











































Faré cinc cèntims d'aquest cap de setmana passat de pur ciclisme.

El dissabte quatre dels que anavem a participar en la marxa, ja vem anar cap a la zona, concretament a les Planes d'Hostoles, municipi situat a 13 km de Sant Esteve d'en bas.

Un cop allà primer vem anar a recollir els dorsals i la documentació necessaria i vem estar una estona gaudint de l'envient ciclista. Després ja vem anar cap a l'hotel, un hotel anomenat Can Garay (edifici modernista de principis del 1900) de només 6 habitacions. Aquí ja vem sopar, per cert molt bé.

Al matí ens vem llevar a les 6 i com no podia faltar vem esmorzar. A les 7 ja estavem a Sant Esteve d'en Bas el Jordi Salavert, el Juan Lozano, el Jaume Sanz i l'Isaac Gil. Per altre banda arribava el Joan Luque directament desde Castellar per completar el 175 km de la volta llarga. Seguidament ens vem posicionar a la línea de sortida a esperar el tret de sortida.

A les vuit en punt "PUM" tothom en marxa. Però quina locura, cada any és igual, la gent te pressa en guanyar posicions i provoca situacions perilloses. La cursa arriba a Olot a una velocitat de 50 km/h i té que parar en sec per un estretament de la carretera (buf buff, quin estrés). A partir d'aquí la cursa agafa un altre caire, la velocitat es modera i ja no es circula en tanta presió.

Aquest any les sensacions que tenia ja no eren gaire bones desde la sortida, però al fet de conèixer bé el recorregut em va permetre regular i anar controlant la situació. Els cinc participants a la cursa vem cumplir amb els objectius marcats. Així doncs el primer en arribar a a la meta en la cursa de 95 km va ser el Jaume amb un temps de 2:56:34, demostrant el bon estat de forma que té aquest any, el segón vaig ser jo amb un temps de 2:57:34 arribant trinxat i adolorit per tot arreu, el tercer el Joan Lozano amb un temps de 3:01:54 millorant també el registre de l'any anterior i amb 3:37:25 arribava el Jordi a tope en la seva primera participació.

Unes quantes hores després arribaria el Gladiador del Club, el Joan Luque amb un temps fantàstic de 5:59:28.

En fi, que tots vem disfrutar i la familia que en tot moment va estar allà també. Com sempre gràcies per animar-nos i fer-nos costat.


Isaac

Penjo unes quantes fotos de tot el cap de setmana.













Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada